Er du klar til statsborgerskabsprøven?

Det er vigtigt for nyankomne at lære om Danmark - især dets institutioner, dens politiske system - så de kan deltage fuldt ud i dets liv, som borgere. Start foråret 2014, Danmark introducerer en ny statsborgerskabsprøve. Dette online træningsprogram hjælper dig med at bestå det.

Vigtig information: Ændringer i statsborgerskabsprøven

Hvis du overvejer at ansøge om dansk indfødsret, ved du sikkert allerede, at en af forudsætningerne for naturalisation er, at du skal bestå en indfødsretsprøve. Bestemmelserne omkring prøven for at få dansk indfødsret blev ændret i november 2015.

Den nu afskaffede statsborgerskabsprøve blev afholdt for sidste gang i december 2015. Statsborgerskabsprøven erstattes af "indfødsretsprøve af 2017".

Lærematerialet og prøvespørgsmål til indfødsretsprøve er nu tilgængeligt.

"Indfødsretsprøve af 2017" etableres som en multiple choice-test, der vil blive afholdt to gange årligt. "Indfødsretsprøve af 2017" vil bestå af i alt 40 spørgsmål, hvoraf 5 spørgsmål vedrører aktuelle forhold og begivenheder i det danske samfund. Lærematerialet til "indfødsretsprøve af 2017" vil danne grundlag for de øvrige 35 spørgsmål.

Klik på følgende link for at fuldende registreringen og få adgang til undervisningen: Lærematerialet og prøvespørgsmål til indfødsretsprøven 2017.

Held og lykke ved prøven!

til toppen

Følg os på Google Plus, Facebook og YouTube for regelmæssige opdateringer.
2014-2015 © NetFactor SL. Alle rettigheder forbeholdt. Design by CodePeople