Ofte stillede spørgsmål

Indfødsretsprøve

Hvad er en “indfødsretsprøve”?


Køb dit trænings-kit til indfødsretsprøven 2017 - Øjeblikkelig adgang - Tjek din e-mail efter købet
Hvis du søger om at få dansk indfødsret skal du bevise at du har en vis viden om det danske samfund, dansk kultur og historie. Det sker ved at du fremlægger et bevis for en særlig statsborgerskabsprøve. Derudover skal du opfylde de andre betingelser for at være berettiget til at få dansk statsborgerskab, herunder kravet om at være selvforsørgende. Til statsborgerskabsprøven stilles der i alt 40 spørgsmål om danske samfundsforhold, dansk kultur og dansk historie. 35 af de 40 spørgsmål er taget ud fra lærematerialet 'Læremateriale til Indfødsretsprøven af 2015." Derudover bliver der, i indfødsretsprøven, stillet fem spørgsmål om aktuelle samfundsforhold.

Hvad er beståelseskarakteren?

For at bestå prøven skal du svare korrekt på 32 af de 40 spørgsmål.

Hvor lang tid har jeg til at besvare spørgsmålene?

Du har 45 minutter til at besvare spørgsmålene.

Hvornår afholdes prøven?

Prøverne afholdes to gang om året, i juni (sommereksamen) og i december (vintereksamen). Der afholdes ikke omprøve. Den næste statsborgerskabsprøve afholdes: den 1. dec 2017, kl. 11.00.

Hvem arrangerer prøven?

Statsborgerskabsprøven arrangeres af en række sprogskoler over hele Danmark. Se liste over afholdere af indfødsretsprøve.

Hvor tilmelder man sig?

Tilmelding til statsborgerskabsprøven skal ske hos den prøveafholder, hvor prøven ønskes aflagt. Det anbefales i god tid at undersøge åbningstider og betalingsmuligheder hos den enkelte prøveafholder. Tilmeldingsfrist Frist for tilmelding til statsborgerskabsprøven den 1. dec 2017.

Hvor meget koster det?

Det koster DKK 717,- som skal betales til sprogskolen når du tilmelder dig prøven.

Hvad skal jeg bruge til tilmeldingen?

For at tilmelde dig indfødsretsprøven skal du medbringe et identitetsbevis med foto udstedt af en dansk offentlig myndighed. Det kan være opholds- og arbejdstilladelse, dansk fremmedpas, flygtningepas, eller pas eller billedlegitimation udstedt af en offentlig myndighed i en anden EU-medlemsstat. Prøvedeltagerne skal også medbringe identitetsbeviset til den rigtige prøve.

Hvad sker der når jeg har bestået indfødsretsprøven?

Hvis du har bestået indfødsretsprøven, kan du ansøge om dansk indfødsret, hvis du samtidig opfylder de andre ansøgningsbetingelser. Hvis du i tidligere har ansøgt om dansk indfødsret og ansøgningen blev afvist, for eksempel fordi du ikke havde opholdt dig tilstrækkeligt lang tid i Danmark, eller fordi du ikke var selvforsørgende, undersøger Integrationsministeriet om du nu opfylder alle betingelserne for at være berettiget til at få dansk indfødsret . Hvis du stadig ikke har opholdt dig lang tid nok i Danmark, eller du endnu ikke er selvforsørgende, oplyser Integrationsministeriet dig om at du ikke opfylder disse betingelse(r).

Træningspakker

Hvordan kan jeg købe jeres Undervisningspakker?

Alle betalinger skal foregå via PayPal, verdens største online betalingsfirma. Vi accepterer følgende betalingsformer: Visa | Mastercard | American Express | JCB | EuroCard | GiroPay | Paypal | Bankoverførsel

Hvor lang tid går der inden jeg har adgang til undervisningen?

Du modtager normalt din adgangskode med det samme. I nogle tilfælde er der forsinkelser i ekspeditionstiden, som vi ikke kan kontrollere. Derfor beder vi dig om ikke at kontakte os medmindre der er gået over 2 timer siden du foretog betalingen, og du endnu ikke har modtaget din adgangskode.

Jeg har betalt, men har ikke modtaget nogen e-mail fra jer.

Check første om betalingen blev gennemført korrekt. Har du modtaget en kvittering fra PayPal? Hvis du ikke har modtaget en kvittering fra PayPal, betyder det at betalingen ikke var vellykket, eller også modtager din e-mail-konto ikke e-mails korrekt. Check også altid mappen spam (uønsker post). Har du har modtaget en PayPal kvittering, så vent til der er gået to timer, og hvis du ikke modtager vores e-mail inden for disse to timer, beder vi dig om at kontakte os.

Kan jeg betale kontant eller på anden måde end med kreditkort?

Vi accepterer betalinger via PayPal og Skrill. PayPal muliggør betaling med kreditkort. Udover at betale med et kreditkort, kan du også betale via bankoverførsel. For dette, skal du have online adgang til din danske bankkonto.

Er der specifikke krav til mit system for at kunne benytte jeres undervisningsmateriale?

Nej, du skal bare have internetadgang. Du kan bruge en hvilken som helst browser: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, etc, og du kan bruge Windows, Mac eller Linux. For at bruge Lærematerialet i PDF skal du have Adobe Reader som kan downloades gratis her. Du skal også bruge Adobe Reader for at se eller udskrive dit Gennemførelsesbevis. Du kan bruge en hvilken som helst lydafspiller (f.eks. Windows Media Player) for at afspille MP3 filer sammen med teksten i lærematerialet. Du kan også downloade en (gratis) lydafspiller her .

Hvad er en fiktiv prøve?

En fiktiv prøve gengiver så nøjagtigt som muligt indholdet i den rigtige prøve. Det betyder at du får 40 spørgsmål tilfældigt udvalgt fra vores spørgsmålsdatabase, og du får 45 minutter til at svare på dem. Vores Basis Undervisningspakke indeholder 5 fiktive prøver, i den Super Undervisningspakke er de fiktive prøver ubegrænsede.

Hvordan får jeg et Gennemførelsesbevis?

Du kan downloade et Gennemførelsesbevis fra området til download i dit kontrolpanel. Bemærk venligst at du først kan få Gennemførelsesbeviset, når du har bestået mindst én fiktiv prøve.

Hvad er Udvidet Resultatanalyse?

Det er en funktion i den Komplette og Super Undervisningspakke. Efter hver prøve får du oplyst hvor lang tid du var om – gennemsnitligt – at besvare hvert spørgsmål, hvor mange korrekte svar du havde, og fra hvilket kapitel, samt antallet af ukorrekte svar. På den måde kan du være specielt opmærksom på et specifikt kapitel. Du får også en liste med de spørgsmål som du svarede forkert på og de korrekte svar hertil, så du kan lave en gennemgang udelukkende af dine fejl.

Kommer du til at dele e-mails og andre personlige oplysninger med andre?

Nej. Du kan bruge et hvilket som helst navn i registreringen, ikke nødvendigvis dit eget, men husk at gennemførelsesbevis vil blive udstedt i registreringsnavnet. Vi har ikke på noget tidspunkt adgang til dine kreditkortoplysninger, da de altid bliver behandlet sikkert af PayPal. PayPal oplyser os imidlertid om betalerens navn (normalt vil det være kreditkortindehaverens navn). Vi skal brug din e-mail-adresse for at kunne sende dig dine adgangsoplysninger. Derefter burger vi den én gang til, for at bede dig om at udfylde et spørgeskema når du har bestået prøven. Derefter bliver din e-mail-adresse slettet permanent fra vores database.

Tilbyder I Tilknyttet Forhandler eller Videreforhandler programmer?

Ja, hvis du har et website eller en blog og ønsker at placere et banner eller link der, skal du registrere dig som Tilknyttet Forhandler. Hvis du ønsker at købe et store antal adgangskoder samtidigt og videresælge dem på din sprogskole, bibliotek, kiosk, etc., beder vi dig om at kontakte os.

Hvordan kan jeg få teknisk support eller anden hjælp?

Ved at kontakte os via kontaktsiden. Alle supportanmodninger SKAL sendes fra denne side.

Betalinger

Kreditkort

Statsborgerskabsprove.dk accepter Visa, MasterCard, American Express og Dankort via PayPal og Skrill.

Sikkerhedskode eller CVV2

Din sikkerhedskode er et 3-cifret tal, der findes bag på kortet over underskriftsfeltet. Det kaldes også CVV2, der står for "Card Verification Value 2", og det følger ofte de sidste cifre i kortnummeret. CVV2-nummeret hjælper med at identificere kortet og beskytte dig mod misbrug. Det gemmes ingen steder på vores hjemmeside.

PayPal

PayPal er en kontoløsning for e-betaling som gør det muligt at foretage betalinger og pengeoverførsler online.

Bankoverførsel

Udover at betale med et kreditkort, kan du også betale via bankoverførsel. For dette, skal du have online adgang til din danske bankkonto.For at betale via bankoverførsel skal du først vælge "Betal med Trustly" som en betalingsmetode, derefter vælg "Trustly".

Simuleringer af den nye Statsborgerskabsprøve

Det er en nem måde at lære alt hvad du behøver at vide for at bestå prøven.

Køb dit trænings-kit til indfødsretsprøven 2017 - Øjeblikkelig adgang - Tjek din e-mail efter købet
LoadingHenter seneste tweet ...

til toppen

Følg os på Google Plus, Facebook og YouTube for regelmæssige opdateringer.
2014 © NetFactor SLU. Alle rettigheder forbeholdt. Design by CodePeople